Rodinný dom v Šamoríne si vás získa svojou jednoduchou veľkorysosťou.

Rodinný dom v Šamoríne si vás získa svojou jednoduchou veľkorysosťou.

Multifunkčný a praktický. Aj tak môžu znieť synonymá rodinného domu v Šamoríne. Rodinný dom v Šamoríne sa nachádza na severovýchodnej hranici mesta vo výbornom napojení na novú rýchlostnú cestu D4R7. Rodina s deťmi v tínedžerskom veku lokalitu dobre pozná. Pred výstavbou bývali v rodinnom dome v inej časti Šamorína, a preto bola kúpa pozemku v danej lokalite jasnou kúpou.


anojpg

20200513_112248jpg

Priestorový koncept “dlhého” domu bol výsledkom krátkeho rozhovoru architekta s klientami o ich očakávaniach z nového bývania, výsledok ktorého by sa dal zhrnúť do vety: “My rodičia chceme mať svoje súkromie, deti tiež a v prostriedku domu sa budeme stretávať.” Plus pán domu poznamenal: “Samozrejme k tomu veľkú garáž, chcem majstrovať a pohodlne k autu zaparkovať aj motorku”.


ano3jpg

ano2jpg

Pozemok svojou mierkou a proporciami umožnil, aby potreby rodičov boli naplnené lineárne pozdĺž ulice. Garáž, vstup, obytný priestor s kuchyňou (jediné okno do ulice na 34 metrov dlhej fasáde), spálňa rodičov s hygienickým zázemím a šatníkom, sauna, fitness, privátne átrium s vírivkou. V komunikačnej kolmici “dlhý” blok je pozicionované krátke detské krídlo s hygienickým zázemím a hosťovskou izbou. Obe krídla spája (okrem obytnej časti) vonkajšia krytá terasa.

b1 Fjpg

b2 1 Fjpg


zz1 Fjpg


zu1 Fjpg


Zaujali sme vás? Máte záujem o realizáciu stavby z dreva? Máte pozemok a potrebujete skonzultovať projekt?


Premýšľate o stavbe z dreva a neviete sa rozhodnúť?

Kontaktujte nás!

 

Konzultujeme aj realizujeme.

Tím Staviame z dreva.sk