Prečo Staviame z dreva nemá katalóg s produktmi a cenami?

Prečo Staviame z dreva nemá katalóg s produktmi a cenami?

Veľká celoživotná investícia, akou je rodinný dom, si zaslúži osobitný prístup. Preto nemáme ani tradičný katalóg s ponukami a cenami. Každý stavebný pozemok je jedinečný, každá rodina má iné požiadavky a predstavy. Katalógové riešenie sa síce viac-menej približuje vašim požiadavkám, no nikdy to nebude dokonalé riešenie pre váš pozemok. Preto odporúčame vyhľadať skúseného architekta alebo architektonické štúdio ešte pred kúpou pozemku. Klientov často odrádza cena, no aj na to máme v nasledujúcom videu vysvetlenie.

Okrem vyjadrenia Ivana Kolárika zo stavebnej spoločnosti Kontrakting k tomu, prečo nemáme štandardné katalógy s ponukou, odpovedá tiež na otázku, či sa venujeme aj stavbám drevených chát. V Staviame z dreva sa nevyhýbame žiadnym stavbám z dreva, práve naopak, vyhľadávame ich a snažíme sa ponúkať klientom funkčné riešenia, nielen pri rodinných domoch, chatách, ale aj v rámci administratívnych budov, bytových domov, športových hál, telocvične... Pozrite si viac v našom videu:



Predošlú časť Polopate so Staviame z dreva si môžete pozrieť TU.

V prípade, že by vám napadli nejaké zaujímavé otázky smerujúce na architektov či stavebné spoločnosti ako realizátorov stavieb, napíšte nám ich do komentára pod tento blogový príspevok.

--

Prečítajte si viac informácií o montovaných domoch z dreva alebo nás kontaktujte pre konzultáciu.

Tím Staviame z dreva.sk