Áčkový DELTA dom vás zaujal - aká je jeho cena?

Áčkový DELTA dom vás zaujal - aká je jeho cena?

V predošlom blogu sme vám premiérovo predstavili náš “Áčkový” DELTA dom. Ukázalo sa, že inovovaný prístup k dizajnu na seba púta veľkú pozornosť. Čaro DELTA domu spočíva v tom, že môže byť nielen chatou do záhrady, chalupou v lese, ale aj plnohodnotným rodinným domom. DELTA dom, to je kvalitatívny rozdiel v dizajne, v drevenej konštrukcii, energetickej efektívnosti a v neposlednom rade enviromentálnej zodpovednosti.

Okolo DELTA domov sa strhla obrovská diskusia - príspevok na našej FB stránke získal vyše 550 like-ov, zdieľalo ho takmer 130 ľudí, naše schránky so správami sú plné dopytu a na pár minút nám vďaka vášmu dopytu dokonca padol server webu Staviame z dreva. Boli sme zvedaví, ako budete vnímať DELTA dom vy a akú sumu by ste boli ochotní zaň zaplatiť. Ako je zlozvykom na každom virtuálnom fóre, nechýbali extrémy štýlu “za 3.500 € max” :) Tí z vás, ktorí náš blog sledujú dlhodobo, realisticky očakávali cenu na úrovni 1.600 €/m2. Je logické, že čím menší dom, tým väčší náklad €/m2. Aby sme dosiahli čo najpriaznivejšiu cenu pri vstupe na trh, rozhodli sme sa, že ako prvý predstavíme DELTA dom vo veľkosti M. Jeho uvádzacia cena je 74.900 €.

Dispozičné riešenia modelu M si môžete pozrieť na vizualizáciách naprieč celým blogovým príspevkom. Vo veľkostnej rade DELTA domov model M predstavuje základnú veľkosť celej modelovej rady. Poskytuje plnohodnotný komfort víkendovej chaty pre 4 osoby. DELTA M stelesňuje energetickú efektívnosť, rátame s tepelnou stratou na úrovni cca 1,8 kW. Keramické kachle budú primárnym zdrojom tepla, podrobné technické vybavenie budeme pripravovať každému zákazníkovi na mieru. 

Pre viac informácií o DELTA domoch nám napíšte na: info@staviamezdreva.sk




ezgifcom-resize 2gif01JPG02JPG03JPG04JPG05JPG06JPG07JPG08JPG09JPG10JPGpodorysypng